Suomen Teatteriopisto > Ammattiin ohjaava koulutus > Ajankohtaista

Arkisto
Ammattiin ohjaava koulutus

Näyttelijäntyön Peruslinja / Musiikkiteatteripainotus aloittaa syksyllä 2014

Suomen Teatteriopisto laajentaa palveluitaan. Opetus on elokuusta lähtien mahdollista opiston uusissa, remontoiduissa tiloissa Pirkonhovina tunnetussa kiinteistössä osoitteessa Sukkavartaankatu 9.

Uudet tilat antavat mahdollisuuden aiempaa suurempaan oppilasmäärään. Suomen Teatteriopistossa aloittaakin elokuussa uusi Näyttelijäntyön Peruslinja / Musiikkiteatteripainotus. Perinteiset Näyttelijäntyön perus- ja jatkolinja jatkavat ja niiden rinnalla alkaa kauan kysytty Musiikkiteatterilinja. Sekin on yhdeksän kuukauden mittainen opintokokonaisuus, jossa alan ammattilaisten johdolla perehdytään musiikkiteatterin tekemiseen. Opetus muodostuu monipuolisesta tanssi- ja lauluopetuksesta sekä tietysti näyttelijäntyön opetuksesta. Opettajina uudella linjalla tullaan näkemään mm. koreografi Ari Numminen, näyttelijät Petra Karjalainen, Jyrki Nousiainen ja Anu Raipia.

Suomen Teatteriopiston opetustarjonnassa on myös teatteritaiteen perusopetusta antava yksikkö, jossa teatterintekemistä voi harrastaa eri ikäryhmissä. Tulevana syksynä aloittavat myös uudet ryhmät 5-6 vuotiaille sekä senioriryhmä +50-ikäisille.

Teatteritaiteen perusopetuksessa opetetaan näyttelijäntyön perusasioita ja opetuksesta on mahdollisuus saada myös taiteen perusopetuksen todistus. Suomen Teatteriopiston kurssikirjo on laaja. Tarjolla on yli 40 erisisältöistä teatterikurssia harrastajille. Tällä hetkellä opiskeilijoita taiteen perusopetuksessa Teatteriopistolla on noin 250 teatterista kiinnostunutta lasta, nuorta ja aikuista.

Suomen Teatteriopiston tiedotus

Haku uudelle Näyttelijäntyön Peruslinjalle / Musiikkiteatteripainotukseen alkaa tulevana keväänä! Lisätietoja tulossa pian.

Arkisto:

© Suomen Teatteriopisto