Suomen Teatteriopisto

Ammattiin ohjaava koulutus

Kolme koulutuslinjaa: Näyttelijäntyön peruslinja, jatkolinja ja Näyttelijäntyön peruslinja / musiikkiteatteripainotusTutustu

Opetusta harrastajille

Teatteritaiteen perusopetusta harrastajille ikäryhmittäin iltaopiskelunaTutustu

Koulutusta yrityksille

Koulutusta henkilöstön koulutus- ja juhlatilaisuuksiinTutustu

Ajankohtaista

‹ Näytä aikaisemmat

Haku ammattiin ohjaavaan koulutukseen 1.2.-14.5.

NÄYTTELIJÄNTYÖN PERUSLINJA
Tavoitteena on antaa lukuvuoden aikana opiskelijalle perustiedot ja -taidot itseilmaisuun sekä sen kehittämiseen ja harjoittamiseen. Tavoitteena on kehittää luovuutta, esiintymisrohkeutta ja ilmaisutaitoa työelämän haasteita silmällä pitäen.

MUSIIKKITEATTERILINJA
Opintojen aikana tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin, opiskellaan laulua sekä saadaan opetusta näyttelijäntyössä ja sitä sivuavissa oppiaineissa: improvisaatio, puhetekniikka, teatterihistoria, dramaturgia ja musiikkiteatterin perusteet. Opetuksen tavoite on tutustuttaa opiskelijat musiikkiteatterin eri lajeihin, esitystraditioon sekä tietysti perustaitojen kartuttaminen.

NÄYTTELIJÄNTYÖN JATKOLINJA
Näyttelijäntyön jatkolinjalle voivat hakea kaikki ne oppilaat, jotka ovat opiskelleet päätoimisesti yhden vuoden näyttelijäntyötä jossakin oppilaitoksessa. Opetus perustuu näyttelijäntyön perusvalmiuksien ylläpitämiseen ja uuden oppimiseen.

Näyttelijäntyön peruslinjan oppeja syvennetään oppitunneilla sekä valmistamalla 2-3 opinnäytetyötä: satunäytelmä, komedia, nykydraama/klassikko. 

HAKUKAAVAKE

Suomen Teatteriopisto

Suomen Teatteriopisto järjestää teatteritaiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille laajan oppimäärän mukaan. Opisto antaa myös laadukasta ammattiin ohjaavaa koulutusta. Toimimme yhteisissä tiloissa Tampereen Komediateatterin kanssa aivan Tampereen ydinkeskustassa. 

Katso myös

Juha Lagström

Oppilaita vuosien varrelta

Juha Lagström »