Suomen Teatteriopisto
Suomen Teatteriopisto > Ajankohtaista > Ajankohtaista teatteriharrastuksesta lukuvuodella 2022-23

Ajankohtaista teatteriharrastuksesta lukuvuodella 2022-23

Julkaistu 2.8.2022 / Opetusta harrastajille

UUDET OPPILAAT

Otamme uusia oppilaita taiteen perusopetukseen (ilta-aikaan tapahtuva teatteriharrastus).

Lukuvuosi alkaa viikolla 34. (22.8.2022)

Ryhmiä on kaikenikäisille ja jo 6-vuotias voi aloittaa varhaisiän opinnot ja ryhmiä on myös aikuisille.

Ilmoittautumislinkin löydät Opetusta harrastajille -kohdasta Ilmoittautuminen. Sieltä löydät myös syyslukukauden 2022 ryhmät, kokoontumispäivät ja kellonajat sekä opettajat. Voit valita sopivan ryhmän oppilaan iän mukaan. Mikäli olet epävarma, mikä ryhmä sopisi lapsellesi/nuorellesi parhaiten, ota yhteyttä taiteen perusopetuksesta vastaavaan opettajaan Reija Iso-Mustajärveen reija.iso-mustajarvi@suomenteatteriopisto.fi

Tehdessäsi ilmoittautumista lapsesi puolesta, muista täyttää myös lapsen puhelinnumero ja sähköposti, mikäli hänelle ne on.
Tiedotamme aina huoltajille kaikki opintoja koskevat asiat, mutta lapsen puhelinnumeroa tarvitaan Whats up-ryhmien luomista varten. 

JATKAVAT OPPILAAT

Meillä jo oppilaana oleva, olethan muistanut jatkoilmoittautua joko Eepos-tunnusten avulla tai laittamalla viestiä Reija Iso-Mustajärvelle! Myös uudestaan tehty ilmoittautuminen huomioidaan.
Mikäli jatkoilmoittautuminen on jäänyt tekemättä, se kannattaa suorittaa nyt kiireenvilkkaa, ettei menetä oppilaspaikkaa.

VIIKKOA ENNEN

uuden lukuvuoden alkua lähetämme kaikille oppilaille (niin uusille kuin jatkavillekin oppilaille) Tervetuloa-kirjeen, jossa vielä mainitaan oppilaan ryhmä, ryhmän alkamisajankohta, opettaja ja hänen yhteystietonsa sekä tietopaketti taiteen perusopetuksesta ja ohjeita oppilaalle. Jos olet ilmoittautunut, mutta Tervetuloa-kirjettä ei ala kuulua, ota yhteys Reijaan.

Suomen harrastamisen mallin LUPA HARRASTAA -ryhmät

Näihin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Tampereen kaupungin Lyyti-järjestelmän kautta. Myös Lupa harrastaa -ryhmäläiset saavat Tervetuloa -kirjeen ennen opintojen alkua. Lupa harrastaa -ryhmät on tarkoitettu tamperelaisille 5.ja 6.luokan oppilaille sekä yläkoululaisille.Lyyti-ilmoittautumisesta tulee tietoa koteihin Wilman kautta. 

 

 

 

 

 

« Takaisin